Educatie

Wilt u meer weten over de (on)mogelijkheden van probiotica? De afdeling Educatie van Winclove Probiotics verzorgt geaccrediteerde bijscholingen door heel Nederland. Op verzoek verzorgen wij trainingen en scholingen op locatie. Neem voor meer informatie contact op met service@winclovewetenschap.nl.

Programma

Probiotica: het patiëntenperspectief november 2021

Tijdens de online scholing ‘Probiotica: het patiëntenperspectief’ wordt ingegaan op het belang van een systematische analyse van gebruikerservaringen als aanvulling op klinisch onderzoek. Vervolgens worden de uitkomsten besproken van een onlangs gepubliceerd onderzoek naar de ervaringen van gebruikers van vier van Wincloves probiotische formuleringen. Dit biedt inzicht in wanneer het zin kan hebben om probiotica te adviseren. Tevens zal een diëtist tijdens het webinar vertellen hoe zij tegen gebruikersonderzoek aan kijkt en wat de meerwaarde hiervan is voor haar in de praktijk. Na afloop van het webinar bent u in staat gerichter probiotica te adviseren aan uw cliënten.

Geaccrediteerd door: ADAP, V&VN en MBOG.

Deze scholing vindt plaats op verschillende data in de maand november. Selecteer hieronder uw beroep en kies de datum die u uitkomt. Onderaan deze pagina kunt u zich inschrijven voor de scholing.

N.B. de data op de website zijn de juiste data.

Lees Meer
Probiotica in de klinische praktijk

Tijdens de bijscholing ‘Probiotica in de klinische praktijk’ leert u wat de mogelijkheden zijn van probiotica voor de (darm)gezondheid. Onafhankelijke wetenschappers en artsen vertellen u alles over de rol van onze darmmicrobiota tijdens ziekte en gezondheid. Zij delen de nieuwste wetenschappelijke inzichten en vertellen over hun ervaringen in de praktijk. U leert hoe de darmmicrobiota zicht ontwikkelt en waardoor hij wordt beïnvloedt. Daarnaast leert u wat de mogelijkheden zijn van microbiota-management bij diverse aandoeningen, zodat u de opgedane kennis gelijk kunt toepassen in de praktijk. Meer weten over onze bijscholing?

Op dit moment is er nog geen datum bekend voor de bijscholing.

Lees Meer
Wetenschapelijke informatie

Wilt u meer weten over de rol van de darmmicrobiota bij bepaalde aandoeningen? Download dan onze wetenschappelijke informatie.

Probiotica bij antibiotica

Wetenschappelijke brochure over probiotica bij antibiotica.

Download
Probiotica bij obstipatie

Wetenschappelijke brochure probiotica bij obstipatie.

Download
Probiotica bij Prikkelbare- darmsyndroom

Wetenschappelijke brochure probiotica bij prikkelbare darmsyndroom.

Download
Probiotica bij allergie en atopisch eczeem

Wetenschappelijke brochure probiotica bij allergie en atopsich eczeem.

Download
Probiotica bij colitis ulcerosa en pouchitis

Wetenschappelijke brochure probiotica bij colitis ulcerosa en pouchitis.

Download
Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meldt u dan hier aan
Thank you! Your submission has been received!
Als u zojuist probeert aan te melden. Neem dan contact op met onze service desk.