zorgpop

winclove medici

Registreren zorgprofessional

Beste zorgprofessional,

Hartelijk welkom op de website van Winclove Probiotics speciaal voor zorgprofessionals. Omdat wij het belangrijk vinden dat uw cliënten gedegen advies en begeleiding ontvangen tijdens het gebruik van een speciaal geïndiceerd probioticum vragen wij u om u eerst te registreren als zorgprofessional. Dit kost minder dan een minuut tijd en u kunt daarna meteen bij de benodigde informatie. Na registratie ontvangt u van ons een e-mail met een activatielink. Nadat u deze link geactiveerd heeft, kunt u met uw inloggegevens het afgeschermde deel van de website bezoeken. 

Het spreekt voor zich dat wij uw gegevens discreet behandelen en niet gebruiken voor commerciële doeleinden. Mocht u nog vragen hebben of hulp willen bij dit registreren dan kunt u ons telefonisch of per e-mail bereiken op:

T: 020 - 435 02 35
E: service@winclove.nl

Met vriendelijke groet,
Het Healthcare team van Winclove Probiotics

Uw gegevens

Elke 3 maanden brengen wij een nieuwsmagazine uit over het belang van microbiota voor de gezondheid: No Guts No Glory. Hierin worden updates uit de wetenschap gegeven, praktijkervaringen gedeeld en informatie gegeven over onze kennisworkshops en diensten. U kunt zich hier elk moment voor afmelden door te klikken op de afmeldling in de e-mail.

Overig: