zorgpop

winclove medici

Wat is Winbiotic®?


Winbiotic logoMultispecies probiotica

Winbiotic® is de geavanceerde indicatiespecifieke multispecies probiotica-lijn van Winclove Probiotics. Elk Winbiotic®-product bevat een hoge dosis bacteriën met 6 tot 9 verschillende bacteriesoorten en -stammen. Uit de literatuur blijkt dat multispecies probiotica beter werken dan monostrain en/of multistrain samenstellingen(1,2). Wat Winbiotic® zo bijzonder maakt, is dat elk product een unieke combinatie van bacteriën bevat die speciaal is afgestemd op een specifieke aandoening. De Winbiotic®-probiotica zijn ontwikkeld door de afdeling R&D van Winclove Probiotics, die hierin al meer dan 20 jaar ervaring heeft. 

ProbioAct-technologie

probiact small

Naast de juiste keuze van de bacteriën is het natuurlijk van belang dat de bacteriën in optimale conditie zijn en het maag-darmkanaal goed passeren. Hiervoor heeft Winclove de unieke en innovatieve ProbioAct-technologie ontwikkeld. Deze technologie omvat beschermende ingrediënten en voedingsstoffen om de stabiliteit, maagoverleving en activiteit van de bacteriën verbeteren. Hierdoor kunt u de Winbiotic®-lijn op kamertemperatuur bewaren en is de houdbaarheid 2 jaar na productie.

Winbiotic® wordt ontwikkeld en onderzocht in het Winclove kennisinstituut. Dit is het hart van onze onderneming; meer dan de helft van onze mensen houdt zich fulltime bezig met onderzoek naar de optimale samenstelling, kwaliteit en effectiviteit van de multispecies Winbiotic®-probiotica.

Zorgprofessional? Log in
Omdat wij het belangrijk vinden dat uw cliënten gedegen advies en begeleiding ontvangen tijdens het gebruik van een speciaal geïndiceerde probioticum, vragen wij u om u eerst te registreren als zorgprofessional. Dit kost minder dan een minuut tijd en u kunt daarna meteen bij de benodigde informatie. Klik hier om uzelf te registreren.