Probiotica: het patiëntenperspectief november 2021

Datum:

Tijdens de online scholing ‘Probiotica: het patiëntenperspectief’ wordt ingegaan op het belang van een systematische analyse van gebruikerservaringen als aanvulling op klinisch onderzoek. Vervolgens worden de uitkomsten besproken van een onlangs gepubliceerd onderzoek naar de ervaringen van gebruikers van vier van Wincloves probiotische formuleringen. Dit biedt inzicht in wanneer het zin kan hebben om probiotica te adviseren. Tevens zal een diëtist tijdens het webinar vertellen hoe zij tegen gebruikersonderzoek aan kijkt en wat de meerwaarde hiervan is voor haar in de praktijk. Na afloop van het webinar bent u in staat gerichter probiotica te adviseren aan uw cliënten.

Geaccrediteerd door: ADAP, V&VN en MBOG.

Deze scholing vindt plaats op verschillende data in de maand november. Selecteer hieronder uw beroep en kies de datum die u uitkomt. Onderaan deze pagina kunt u zich inschrijven voor de scholing.

N.B. de data op de website zijn de juiste data.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Sprekers
Dr. Karen Koning
Locatie: Online
Programma
No items found.
Inschrijving bijscholing

Annuleringsvoorwaarden

Er zijn in principe geen kosten verbonden aan de deelname aan een bijscholing. Echter, indien u zich minder dan 48 uur voor aanvang afmeldt of zonder afzegging niet komt opdagen, zijn wij genoodzaakt € 15 in rekening te brengen vanwege door ons gemaakte kosten.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.